xferion europe llp

HOME     APPLICATIES     Websites     Groeien     Contact

HOME     APPLICATIES     Websites    

Groeien     Contact

Cloud applicatie ontwikkeling voor MKB ondernemers die willen groeien

Verhoog de productiviteit

Een applicatie die op maat gemaakt is voor gebruik binnen je bedrijf kan het invoeren en de benodigde stappen beperken tot wat echt noodzakelijk is voor het specifieke geval. Generieke software moet rekening houden met veel zaken die binnen jouw bedrijf niet relevant zijn. Maatwerk software kan hierdoor dus de productiviteit verhogen door specifiek te doen wat nodig is.

Ook kan maatwerk software gemakkelijker in gebruik gemaakt worden. Nieuwe medewerkers kunnen hierdoor sneller met de software uit de voeten. Simpelweg omdat er minder opties zijn en eventuele documentatie specifiek is voor het gebruik binnen één onderneming.

Verbeter de klant ervaring

Als je software precies aansluit bij de oplossing die je klant nodig heeft, dan is je klant sneller tevreden. Klanten hebben liever "geen gedoe" en hebben graag dat je alles zo makkelijk mogelijk maakt. Je zou kunnen zeggen dat mensen van nature lui zijn en elke apparaat of ding dat het leven gemakkelijker maakt met beide handen aanpakt. 

Naast dat de klant een betere ervaring heeft met maatwerk software kun je ook zaken inbouwen zodat klanten meer zelf kunnen doen. Als wat de klant zelf online kan regelen scheelt weer tijd voor de afdelingen die klant contact afhandelen. De klant is ook blij, aangezien het vaak makkelijker is om even iets online te regelen. Er zijn dan namelijk geen openingstijden meer van toepassing. 

Meer data

Alles wat in een online applicatie wordt verwerkt kan worden opgeslagen. Je kunt dus veel rapporten automatisch laten genereren en de kans is groot dat je ook meer gegevens kunt opbouwen over je klant. Niet om hun privacy te schenden maar om ze beter van dienst te zijn en direct precies de juiste aanbieding te doen. 

Natuurlijk mag deze data niet zomaar in handen van anderen vallen. Wij zorgen er dan ook voor dat uw data goed beveiligd is. Via gebruikers groepen zorgen wij ervoor dat iedereen alleen toegang heeft tot de data die hij of zij nodig heeft. Met encryptie (codering) van de data maken we de gevoelige data onleesbaar, zodat men hier niets mee kan ook al zou men door middel van een hack de database kunnen downloaden.

Concurrentie voordeel

Alle van de bovengenoemde voordelen van maatwerk software helpen om een voordeel te behalen op de concurrentie. Een productiviteitsverhoging resulteert in lagere kosten dan de concurrent. Een betere klant ervaring levert meer klanten op. En meer data zorgt dat je alle processen beter onder controle kunt houden, maar ook dat je klanten betere aanbiedingen kunt doen. Een betere aanbieding heeft natuurlijk meer kans van slagen. De klant zal denken dat jij precies begrijpt wat hij nodig heeft, terwijl de concurrent dat niet weet.

De techniek

Wij werken met de laatste technieken om online applicaties te bouwen. Wij gebruiken de door Google ontwikkelde Go (ook wel Golang genoemd) voor het ontwikkelen van super snelle back-ends. Wij bouwen hierbij een API die zowel door de front-end applicatie gebruikt kan worden, als door andere applicaties. Mobiele applicaties kunnen hierdoor bijvoorbeeld perfect aansluiten op een web applicatie en cloud opslag van gegevens. 

Voor opslaan van data gebruiken we de database die het beste past bij de doelstellingen. Denk aan MySQL, PostgreSQL, Redis en CockroachDB. Van relationele database tot gedistribueerde databases, wij kijken wat voor jouw de beste oplossing is. 

Voor de front-end gebruiken we het Vue Javascript framework. Dit maakt het mogelijk om mooie applicaties te bouwen die snel werken doordat een deel van de bewerkingen lokaal op de pc plaatsvinden. Deze Javascript applicaties communiceren weer met Google Go back-end.

Wij draaien elke applicatie op één of meerdere virtuele servers in de cloud. Geen risico dat andere bij jouw applicatie of gegevens kunnen dus. Je kunt zelf de afweging maken tussen beschikbaarheid en kosten. Indien je wilt dat je applicatie altijd online blijft dan kunnen wij gebruik maken van meerdere servers. Valt er één server uit dan blijft de applicatie gewoon doordraaien. Natuurlijk kost het gebruik van meerdere servers wel meer natuurlijk. Het is dus een afweging die gemaakt moet worden. 

Maak een afspraak te maken om te kijken of een maatwerk applicatie jouw onderneming verder kan helpen

Copyright 2022 - XFerion Europe LLP